Ennakkoilmoittautuminen aukeaa 28.7.2024Pre-register starts on 28.7.2024

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen luokkiin 28.7.–4.8.2024

Jos ennakkoilmoittautumisessa osallistujia ilmoittautuu luokkaan enemmän kuin on lähtöjä, osallistujat ja varasijat arvotaan luokkaan 5.8. Ennakkoilmoittautumisen jälkeen ilmoittautuminen jatkuu normaalisti.

Ennakkomaksu lähetetään 6.8.2024

Ennakkoilmoittautumisen osallistujalistalle päässeet saavat ennakkomaksusta viestin 6.8.2024 tai sen jälkeen. Maksaminen tapahtuu Mobilepayn kautta.

Haluatko paremman mahdollisuuden päästä osallistujalistalle haluamaasi luokkaan?

Luokan osallistujalistat arvotaan ohjelmalla, jossa todennäköisyydet ovat suuremmat mitä pienempään määrään olet ilmoittanut itsesi luokkiin. Vaikka ilmoittautuisit kaikkiin luokkiin, ohjelma arpoo sinut max. 3 luokkaan.

Esim. jos ilmoittaudut:

1 luokkaanparemmat mahdollisuudet päästä osallistujaksi

kaikkiin luokkiin –> huonommat mahdollisuudet päästä osallistujaksi

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ennakkoilmoittautuminen avataan 28.7.2024

1. Osallistujan tiedot

2.Huoltajan tiedot

Täytä huoltajan tiedot, jos olet alle 18-vuotias.

3. Valitse luokat, joihin haluat ilmoittautua

täyttämällä Hevosen nimi-kentän luokan kohdalta.

4.Tarkista ilmoittautumisen tiedot ennen lähettämistä

Ilmoittautuminen on sitova. Yhteen luokkaan osallistuminen maksaa 8€.

Heti ilmoittautumisen jälkeen pitäisi automaattisesti tulla viesti sähköpostiisi. Jos ilmoittautumisessa olet nähnyt Kiitos ilmoittautumisesta-viestin, niin ilmoittautuminen on onnistunut. Onnistunut ilmoittautuminen pitäisi myös olla tallentunut meille siinä tapauksessa.

Jos vahvistusviestiä ei näy osallistujalistojen jälkeen viikon sisällä, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@ecpcrb.fi.

Tarkistathan tietosi lomakkeessa. Lomake ilmoittaa kenttien virheistä erikseen. Jos et pääse etenemään ilmoittautumisessa, yritä myöhemmin tai laita viestiä info@ecpcrb.fi

Lähetä viestiä info@ecpcrb.fi perumisesta osallistujan nimen tai kilpanumeron kera. Jos olet perunut ilmoittautumisen viimeistään 10.9.2024, osallistumismaksu palautetaan kokonaisena takaisin.

Lähetä viestiä info@ecpcrb.fi hevosen nimen vaihdoksesta.

Jos ennen 14.9.2023 tulee perumisia luokkiin, pääset varasijalta kilpailemaan luokkaan. Sinulle ilmoitetaan ennen kilpailupäivää sähköpostiviestillä, jos pääset varasijalta lähtölistalle.

Jos huomaat kilpailupäivänä, että luokkaan, jossa olet ensimmäisenä varasijalla, on tullut peruminen, voit ilmoittautua Syö & Juo-pöydällä luokkaan ennen luokan alkamista/kesken luokan ja maksaa luokan osallistumismaksu paikan päällä.

Jos huomaat kilpailupäivänä että luokkaan, jossa olet varasijalla on tullut peruminen, voit ilmoittautua tuomarin pöydällä luokkaan ja maksaa käteisellä luokan osallistumismaksu.

Jos luokassa on tilaa vielä kilpailupäivänä, voit jälki-ilmoittautua paikan päällä:
Ilmoittaudu ennen luokan alkua Syö & Juo-pöydällä ja maksa luokan osallistumismaksu.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaista on ilmoittaa lomakkeen täyttäjälle mihin käytämme tietoja. Henkilötietoja kerätään ECP & CRB-kilpailuiden yhteydenpitoon kilpailijoihin ja kilpailijasuhteen ylläpitoa varten.

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu kilpailijan kanssa esim. ECP & CRB-kilpailuiden luokkien osallistuja-, lähtö- ja tuloslistoissa.

Lisää tietosuojasta täältä.