Seuraavat kilpailut → 14.9.2024 Next competitions → 14.9.2024

Ilmoittautuminen ECP & CRB Indoor Masters 23.9.2023

Lue ennakkoilmoittautumisesta tietoa sekä ohjeet ennen ilmoittautumista. Ennakkoilmoittautuminen alkaa 29.7.2023 ja päättyy 5.8.2023.
ilmoittautuminen-ennakkoilmoittautuminen-ecpcrb-indoormasters

Ennakkoilmoittautuminen aukeaa 29.7.2023, jolloin kilpailijat voivat ilmoittautua haluamiinsa luokkiin. Ennakkoilmoittautumisen ideana on poistaa ns. nopeuski

Jos ennakkoilmoittautumisessa osallistujia ilmoittautuu luokkaan enemmän kuin on luokkaan lähtöjä, arvotaan osallistujat ja varasijat luokkaan tasapuolisuuden vuoksi 6.8.2023.

Ennakkoilmoittautumisen jälkeen ilmoittautuminen jatkuu normaalisti 6.8. jälkeen.

Miten ilmoittaudun luokkiin?

Ilmoittautuminen on tehty helpoksi, jotta kaikenikäiset kilpailijat saisivat mahdollisuuden osallistua luokkiin. Kannattaa kuitenkin miettiä mihin luokkiin haluat ja mihin oma kilpailutasosi riittää. Voit kysyä esim. valmentajaltasi vai vanhemmalta apua luokkien valinnassa.

Alla löydät kuvalliset ohjeet ilmoittautumiseen:

Mitä ilmoittautumisen jälkeen tapahtuu?

Kiitos ilmoittautumisesta-sivun jälkeen saat sähköpostiisi infoa ilmoittautumisesta. Jos et ole saanut sähköpostiin viestiä, tarkista roskaposti. Jos pääsit Kiitos ilmoittautumisesta-sivulle asti, ilmoittautuminen on onnistunut.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 5.8. jonka jälkeen 6.8. lisäämme osallistujalistat sekä lähetämme maksun osallistujille. Varasijalla oleville lähetämme myös erikseen viestin.

Miten maksan osallistumiseni?

Jos pääsit osallistujalistalle, pitäisi vahvistusviesti tulla sähköpostiisi. Osallistumisen maksamisesta on tiedot itse vahvistusviestissä.

Ilmoittautuminen jatkuu normaalisti 5.8. jälkeen

Ilmoittautuminen jatkuu normaalisti ennakkoilmoittautumisen jälkeen. Jos olet ilmoittautunut ennakkoon luokkiin, ei enää tarvitse ilmoittautua uudelleen. Ilmoittautuminen päättyy lopullisesti kilpailuihin 20.9.2023.

Ilmoittautuminen avataan 29.7.2023